Magazin > Film & Glasba & TV
13768 ogledov

Nova zvezda Slovenije: Finalistka v zaodrju zanetila špetir

Nova zvezda Slovenije Planet TV
V soboto smo dobili Novo zvezdo Slovenije, Viviano Kukar, a vse finalistke niso bile zadovoljne s tem, da niso dobile priložnosti v superfinalu, kjer ni več odločala žirija, temveč gledalci.

 V finalu šova Nova zvezda Slovenije so šest finalistk razdelili v duete, eden izmed teh je bil tudi duet Elizabete in Tatjane. Po odpeti skladbi The lady is a tramp, se je v finele finala (sledil je namreč še superfinale) uvrstila Betka, Tatjana pa izvisela. To je v zaodrju menda povzročilo precej hude krvi, saj se Tatjana z rezultatom ni strinjala in to tudi na glas povedala. 

Nova zvezda Slovenije Magazin Finale šova: Nova zvezda Slovenije je …

"Nisem bila zadovoljna z rezultatom, posnetek je sedaj tudi objavljen in presodite lahko sami. Sodb ne bom dajala, navsezadnje je bila tam za to žirija. Vsi imamo ušesa in če človek ima posluh, se to lahko sliši. Jaz sem v zaodrju izrazila svoje mnenje in na glas povedala, da se mi ne zdi fer. A to ni letelo na Betko osebno, midve sva ok. Vsekakor Betka tukaj ni čisto nič kriva," je za Žurnal24 govorice potrdila Tatjana. 

žirija Nova zvezda Slovenije Magazin Žirija zavrnila znano viktorjevo nagrajenko

Ena izmed dveh žirantov, ki je svoj glas namenila Tatjani in ne Betki, je bila Nuška Drašček, ki je finalistkin "izpad" komentirala takole: "Nisem bila prisotna, ko se je zadeva zgodila, tako da težko karkoli komentiram. Ne bi rada špekulirala. Videla pa sem, da sta se punci pogovarjali, tako da mislim, da sta, karkoli je že bilo, rešili in kar se adrenalina tiče, pomirili. Tako bom rekla, da sem si čisto v vsaki etapi tega tekmovanja želela še kakšno mesto ali dve več, da bi lahko še koga poslala naprej. Tako je bilo do konca. Imeli smo krasne tekmovalke in tekmovalce, lahko bi se razpletlo čisto drugače, pa bi si vseeno želeli še koga zraven. Šov je bil zame zanimiva izkušnja, vendar zelo težka, kar se izločanj tiče." 

Komentarjev 4
  • zafowula 16:19 04.junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna kariera vv življenjuu .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • perhan63 14:39 04.junij 2018.

    sej se bo zjokala med nogami partnerice pa bo zadovoljena...

Sorodne novice