Magazin > VIP
19218 ogledov

Jasna Kuljaj: "Sem kot mama samohranilka"

Jasna Kuljaj Planet TV
Kuljajeva je pogosto ločena od partnerja.

Seksi Jasna Kuljaj ima v pomladni televizijski sezoni rezervirana kar dva voditeljska stolčka. In sicer v komentatorskih oddajah, ki spremljata resničnostna šova The Biggest Loser in Nova zvezda Slovenije. Vedno jezična voditeljica prizna, da so ji tovrstne oddaje pisane na kožo. 

Brez tašče pač ne gre. Hvaležna sem, da imam taščo kot jo imam, saj je moj partner trenutno več ali manj v tujini, tako da se večkrat pohecam, da sem kot mama samohranilka. Jaz in moja tašča bova sfurali vse." 

"Ravno danes sem pomislila, da imam več oddaj kot otrok. To pa ni kar tako. Moram reči, da mi je čisto všeč tisto kar imam. Marsikdo me vpraša, ali si ne bi želela voditi katere izmed osrednjih oddaj resničnostnih šovov, ampak ne, ne bi. Obe moji oddaji sta komentatorski in tukaj je dovoljeno veliko več improvizacije. Čim si voditelj neke osrednje oddaje, je vse precej v naprej določeno, medtem ko v teh pogovornih oddajah vse poteka bolj spontano. Tam ni prostora za mnenje voditelja, tam moraš povedati točno tako kot so navodila. In danes lahko priznam, da sem kar malo trpela," je iskrena Jasna. 

In kako mladi mamici uspeva usklajevanje vseh teh kariernih obveznosti? "Nova zvezda Slovenije je enkrat tedensko, enkrat tedensko pa se da speljati. Je pa res, da so tukaj še prireditve in predstave. Brez tašče pač ne gre. Hvaležna sem, da imam taščo kot jo imam, saj je moj partner trenutno več ali manj v tujini, tako da se večkrat pohecam, da sem kot mama samohranilka. Jaz in moja tašča bova sfurali vse," je prepričana, hkrati pa se zaveda, kako je vse v tem življenju minljivo in uživa v trenutno eni izmed zabavnejših faz v njenem življenju:  "Vse je precej minljivo, tako televizijske kot nogometne sezone, trikrat greš spat in sezone bo konec. Sedaj sem že toliko stara, da vidim, da je življenje sestavljeno iz faz. In zavedam se, kaj sem znotraj faze. Nič ni večno. V življenju sem imela tudi slabše faze in zavedam se, da je ta ena zabavnejših, sploh kar se dela in kariere tiče. Sem pa pripravljena tudi na zatišje, nič ni usodno." 

 

Komentarjev 4
  • Albatroz 13:17 26.marec 2018.

    lahko je srečna jaz sem z svojo družino skupaj 1500 ur na leto in ne za kakšen denar za preživetje. in preko 500 nas je takšnih.

  • marjan620 13:06 26.marec 2018.

    Kaj a ste ji fovš čist u redu mačka je pa še na cviček se spozna.

  • nergač 09:28 26.marec 2018.

    Treba je imeti svojo referentko na Žurnalo, pa v Smrklji, da se piše o tebi, pa čeprav oslarije....če ne ne bo nič več cekina padlo.

Sorodne novice