Magazin > Film & Glasba & TV
8166 ogledov

Žirija zavrnila znano viktorjevo nagrajenko

Nika Manevski Planet TV
Njen glas jih ni prepričal, čeprav je pevka ene najbolj znanih filmskih skladb pri nas in viktorjeva nagrajenka.

Niko Manevski oboževalci filma Gremo mi po svoje dobro poznajo, saj je pevka naslovne pesmi Vsak po svoje in celo dobitnica viktorja za obetavno medijsko osebnost, ki ga je leta 2012 dobila za vlogo v seriji Na terapiji. Takrat je bila stara rosnih sedemnajst in pravi, da viktorja takrat ni dobro izkoristila, da pa si želi to sedaj popraviti. 

A vse to Niki ni pomagalo, da bi prepričala žirijo šova Nova zvezda Slovenije. "Barva, lepa in zanimiva, se pa bojim, da ko boš na velikem odru, da se boš kar precej tresla. Če pomislim na nekatere druge kandidate, ki smo jih že slišali, imam dvome,"  je njen nastop komentirala Nuška Drašček, pomisleke pa je imela tudi Natalija Verboten: "Zanimiva barva glasu, nimam pa kurje polti. Nisem te začutila."

Nika, ki je sicer zelo aktivna v gledališču, nad odločitvijo žirije ni bila razočarana. "Zelo sem vesela, da sem dobila to, kar sem dobila, ker sem v tistem trenutku, ko sem bila notri (pred žirijo, op. avt.) začutila, da to ni zame. Sem pa dobila zagon , da bom končno začela ustvarjati na glasbenem področju," je povedala po izločitvi.

Da misli resno in ne bo odnehala, pa je z zelo pozitivno izjavo potrdila tudi za naš portal: "Mesec pred odprtjem prijav za šov sem babici pri kosilu omenila, da bi se prijavila na pevsko tekmovanje, ta pa me par dni kasneje presenetila z mailom, v katerem je bila prijavnica za Zvezdo Slovenije. Prijavila sem iz radovednosti in želje po novi izkušnji. Med čakanjem na nastop pred žirijo sem se zelo zabavala, kot tudi med samim nastopom. Najbolj pomembno mi je, da sem prekosila sebe in si dokazala, da sem sposobna vložiti trud v nekaj, kar me veseli. Ne glede na izid, sem zelo ponosna nase. Vem, da me je pokopala slaba izbira pesmi in z novo priložnostjo za nastop bi mi uspelo prepričat žirijo. S tem se moje sanje niso končale. Če mi ni usojeno nastopiti na temu odru, mi je vsekakor usojeno kaj drugega, nekje drugje. Občutek, da sem obkrožena z ljudmi, ki me podpirajo in verjamemo vame, mi daje moč in navdih, da sama še bolj verjamem vase in nadaljujem svojo pot." Nika je pred žirijo nastopila s pesmijo Poglej, Noemi.

 

Komentarjev 1
  • jakec1575 09:35 22.marec 2018.

    Tele bliznjice so itak medvedja usluga. Edina pot do cilja je pot od garaže. Podjetniska in glasbena.

Sorodne novice