Magazin > VIP
6244 ogledov

Klemen Bunderla na urgenci, to pravijo zdravniki

klemen bunderla Facebook
Kaj to pomeni za sobotni finale šova Nova zvezda Slovenije?

"No comment - imam obletnico na urgenci. Spet ista noga kot lani, upam, da ni zloma,“ je voditelj Klemen Buderla zapisal na Facebooku, pozneje pa dopisal, da se mu želja ni uresničila in da so zdravniki odkrili, da si je zlomil prst na nogi.

"Med igro s psom sem s prstom na nogi udaril ob masivni les. Bolečina je bila tako velika, da sem se sesedel na tla. Sprva sem upal na najboljše, a se je izkazalo, da ne gre le za udarec. Prst je postajal vse bolj črn in otečen, zato sem pohitel k zdravnikom," pravi Klemen, ki ga v soboto čaka vodenje finala šova Nova zvezda Slovenije.

klemen bunderla | Avtor:

klemen bunderla preizkušnja Magazin Klemen Bunderla: "Nekajkrat je bilo hudo“

Bo moral izpustiti finale?

Na Planet TV pravijo, da bo Klemen kljub nezgodi in verjetno kar precejšnjih bolečinah odvodil šov. "Po več kot dve urnem čakanju na urgenci so mu zdravniki potrdili dva zloma na palcu. Hoteli so mu namestiti gips, vendar je Klemen zaprosil za longeto saj bo tako lažje funkcioniral na največjem odru slovenskih televizij, kjer nas bo popeljal skozi veliki finale oddaje Nova zvezda Slovenije. Kljub temu bo moral Klemen biti zelo previden, saj ne poškodba ni tako nedolžna, kot se morda na prvo pogled zdi," je še povedala tiskovna predstavnica televizije.

To sicer ni prvič, da ima simpatični televizijski in radijski voditelj smolo pred velikim dogodkom. Lani je dan pred premierno uprizoritvijo muzikala Vesna, v katerem je igral Sandija, zaradi zloma noge pristal v bolnišnici.

Komentarjev 4
  • pje 11:07 01.junij 2018.

    naduvanec.

  • alen04 09:08 01.junij 2018.

    To pa je en toplovodar.

  • Avatar vec
    vec 08:55 01.junij 2018.

    kdo je ta buzarola ?