Je ta lepotica srčna izbranka Blaža Švaba?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Res sta povezana, ampak ...
Oglej si celoten članek

Te dni je pozornost privabila seksi pevka Martina Švab, ki je izdala svoj prvi singel Ogenj v meni. Okoli brhke svetlolaske, ki je znana tudi kot voditeljica in umetnica ličenja, pa so se zaradi priimka hitro pojavila ugibanja, ali je ona tista srčna izbranka, ki jo Modrijan Blaž Švab tako skrbno "čuva" pred javnostjo?

Martina Švab je za zurnal24.si povedala, da ji to vprašanje zastavijo zelo pogosto in da res ljubi Švaba in je z njim tudi poročena, vendar ne Blaža, pač pa njegovega mlajšega brata Miho, s katerim ima tudi 5-letno hčerko in 9-letnega sina. "To vprašanje res pogosto dobim in mi ni težko odgovoriti, da je Blaž moj svak, saj se z družino lepo razumemo," pravi Martina, ki ljubezen do glasbe prenaša tudi na otroka. Sin namreč igra klavir, stric Blaž pa mu pri tem z veseljem pomaga. Glasbeno nadarjen je tudi Martinin mož in Blažev brat Miha, vendar ga v glasbene vode nikoli ni zaneslo, je pa bil pa z ozvočenjem in tehniko Modrijanom vedno v veliko pomoč, kot je še razkrila Martina. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:34 16. September 2022.

    Tako lepotično ponavadi napumba nek brezvezen južnjak ali osebni trener s kosmatimi nogami in ljubezenskih tepihom, ki se razkazuje med …

  • 09:28 16. September 2022.

    Pevka??? Buahahahahahahaha..............

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.