Magazin > VIP
68489 ogledov

Je ta lepotica srčna izbranka Blaža Švaba?

Martina Švab Instagram
Res sta povezana, ampak ...

Te dni je pozornost privabila seksi pevka Martina Švab, ki je izdala svoj prvi singel Ogenj v meni. Okoli brhke svetlolaske, ki je znana tudi kot voditeljica in umetnica ličenja, pa so se zaradi priimka hitro pojavila ugibanja, ali je ona tista srčna izbranka, ki jo Modrijan Blaž Švab tako skrbno "čuva" pred javnostjo?

Martina Švab je za zurnal24.si povedala, da ji to vprašanje zastavijo zelo pogosto in da res ljubi Švaba in je z njim tudi poročena, vendar ne Blaža, pač pa njegovega mlajšega brata Miho, s katerim ima tudi 5-letno hčerko in 9-letnega sina. "To vprašanje res pogosto dobim in mi ni težko odgovoriti, da je Blaž moj svak, saj se z družino lepo razumemo," pravi Martina, ki ljubezen do glasbe prenaša tudi na otroka. Sin namreč igra klavir, stric Blaž pa mu pri tem z veseljem pomaga. Glasbeno nadarjen je tudi Martinin mož in Blažev brat Miha, vendar ga v glasbene vode nikoli ni zaneslo, je pa bil pa z ozvočenjem in tehniko Modrijanom vedno v veliko pomoč, kot je še razkrila Martina. 

Komentarjev 5
  • andrej084 19:34 16.september 2022.

    Tako lepotično ponavadi napumba nek brezvezen južnjak ali osebni trener s kosmatimi nogami in ljubezenskih tepihom, ki se razkazuje med odpeto srajco. Tupe bjonde ne padajo na postavnega slovenskega fanta, ki ima doma traktor in 40 glavo živino v štali. ...prikaži več Ko ugotovijo, da so se zajebale, pa postanejo spletne vplivnice, svetovalke oblačenja in hranjenja ter zasedajo mesto na tem portalu.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 09:28 16.september 2022.

    Pevka??? Buahahahahahahaha..............

Sorodne novice