Magazin > VIP
8081 ogledov

Blaža Švaba povsod dovolj: "Šprica" iz TVS, Planet TV in POP TV!

blaž švab
Če ni to najbolj priljubljeni domači estradnik.

Blaž Švab je zagotovo eden najbolj priljubljenih pevskih in voditeljskih obrazov pri nas. Z Modrijani polni glasbene dvorane, z oddajo V petek zvečer na TV Slovenija pa se njegovi oboževalci in oboževalke gnetejo pred TV ekrani. 

Blaž je v voditeljski vlogi sicer že stari znanec TV ekranov, zelo priljubljena je bila namreč tudi oddaja Slovenski pozdrav, ki jo je kar sedem let vodil z Darjo Gajšek

No, kadar pa Blaž ne kraljuje na TV Slovenija, si ga očitno zaželijo tudi druge domače TV postaje. Tako je bil prejšnji teden glasbeni gost v oddaji Pri Črnem Petru, ki jo na Planet TV vodi Jasna Kuljaj, ta teden pa bo popestril šov Znan obraz ima svoj glas na POP TV.

Blaž bo v šovu sodeloval kot gostujoči četrti žirant in se tako pridružil stalni trojici, Heleni Blagne, Andreju Škufca in Ani Marii Mitič. V tej vlogi se je sicer pojavil že prejšnjo sezono, ko ga je imitiral Matic Supovec. Sicer pa Blaža odlično imitira naš vrhunski igralec Klemen Slakonja, ki je leta 2014 posnel parodijo na skladbo Gromska strela. 

Komentarjev 4
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 21:40 11.marec 2022.

    Zabava za polpismenjake in ljubitelje cirkusa plešočih pudelčkov maršala twitota!!

  • Plavi-mil 13:00 11.marec 2022.

    Blaž je vsaj simpatičen, do danes je skakal Štrukelj na vsakem vogalu ven, pa vas to ni motilo.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:13 11.marec 2022.

    Se že bojim konzervo odpreti ker bo verjetno iz nje skočil en švab! Domačijska zabava za SDS ovce

Sorodne novice