Magazin > VIP
36633 ogledov

Slovenski pozdrav: Zato Darje Gajšek v petek ni bilo ob Blažu Švabu

blaž švab RTVS
Darja na Instagramu skrivnostna ...

Zadnjo oddajo Slovenskega pozdrava je Blaž Švab odvodil sam. Mnoge je zaradi tega zaskrbelo za zdravje njegove sovoditeljice Darje Gajšek, ki se je svojim oboževalcem oglasila preko Instagrama. Zakaj je ni bilo, ni razkrila …

"Dragi moji zasuli ste me s sporočili, zakaj me nocoj ni ob Blažu v Slovenskem pozdravu. Sama, hvala bogu, zdrava čas preživljam doma. Tudi vam bi v teh časih zaželela zdravja ter da bi vam glasba lepšala dni doma. Odgovor na to, zakaj me ni, morda pozna Blaž? Upam, da vas pozdravim naslednji petek. Do takrat vam maham od doma,“ je bilo vse, kar je napisala.

To pravi RTVS

"Verzijo oddaje Slovenski pozdrav doma smo zaradi ukrepov, povezanih s koronavirusom, snemali tako, da je en voditelj v studiu, drugi pa doma. V tokratni oddaji je bil v studiu voditelj Blaž Švab, v prihodnji pa bo voditeljica Darja Gajšek v studiu in Blaž doma. S tako verzijo oddaje bomo nadaljevali, saj so odzivi gledalcev res dobri,“ je njeno odsotnost razložila RTVS.

Sicer je tudi Blaž v oddaji povedal, da so glasbeniki prvič v zgodovini ostali doma. "Ne glede na razmere bomo še naprej izpolnjevali svoje poslanstvo, ker vemo, kako je v teh dneh glasba pomembno, kako jo potrebujemo, da nas razvedri in okrepi. Za vas imamo presenečenje, oddaje zaradi danih razmer ne moremo snemati v velikem studiu, lahko pa povežemo več malih,“ je napovedal.

V oddaji so pokazali posnetke, ki so jih glasbeniki za oddajo posneli s svojega kavča. Za gledalce je na harmoniko zaigrala tudi Darja. 

Komentarjev 2
  • Porko2 09:06 01.april 2020.

    In če ne bi bilo še Blaža, bi se ekrani spočili!

  • sam50 15:21 31.marec 2020.

    Verjetno je Švab ugotovil,da bo premalo ostalo za oba,pa je prišparal na Darji.....