Uporabno
4964 ogledov

Izberi modro in bivaj udobno ter ugodno!

Orca Orca
Ste vedeli, da toplotna črpalka ni le ugoden, temveč tudi udoben način ogrevanja? Gre za denarnici, okolju in uporabniku prijazen sistem ogrevanja, ki poleg visokih prihrankov nudi prijetno bivanjsko izkušnjo ter dviguje kakovost življenja. Zanimanje za nakup toplotne črpalke je v luči aktualnega dogajanja, ko energetska učinkovitost in varovanje okolja pridobivata na pomenu, v porastu.

Da je toplotna črpalka za sodoben način življenja eden izmed najprimernejših načinov ogrevanja za tempo ni skrivnost. Dolgi delovniki, številne obveznosti in vikendi nekje v naravi so z vidika skrbi za dom z razvojem toplotnih črpalk postali popolnoma brezskrbni, saj se boste vedno vrnili v prijetno topel dom.

Blaž je izbral modro, zato biva udobno!

Da je največji plus toplotne črpalke ravno udobje, se strinja tudi Blaž Švab, zadovoljen uporabnik toplotne črpalke Orca že drugo ogrevalno sezono in njegov letni prihranek je kar 60%. "Ljudje me večkrat vprašajo, če toplotna črpalka res deluje, če se izplača. Moj odgovor je vedno enak – absolutno. Poleg visokih prihrankov je udobje tisto, ki pretehta v njen prid," ugotavlja priljubljeni slovenski pevec. 

Orca | Avtor: Orca Orca
Blaž svoj dom ogreva z toplotno črpalko Orca že drugo ogrevalno sezono.

Slovenska kakovost, ki prepriča

Ko se odločamo za nov ogrevalni sistem ali prenovo starega, smo zagotovo postavljeni pred številne dileme. Nakup toplotne črpalke je dolgoročna investicija, zato je izbira zanesljivega in preverjenega ponudnika ključna. Naložba naj bo premišljena, pridobite čim več uporabnih informacij – tehnične podatke o grelnem številu (COP), prepričajte se o toplotni moči pri nizkih temperaturah, o delovanju elektro grelcev in o pravilni umestitvi zunanje enote, ki ne bo moteča za okolico. 

Ko je priljubljeni slovenski glasbenik razmišljal o nakupu toplotne črpalke, je želel preverjenega slovenskega ponudnika. "Odločil sem se za podjetje Orca energija, saj podpiram slovensko podjetništvo, ne vprašljivi pa so bili tudi njihova strokovnost, znanje in izkušnje." Toplotne črpalke Orca so skrbno načrtovane in zgrajene iz najkakovostnejših komponent evropskih proizvajalcev. Proizvajajo jih v lastnih proizvodnih prostorih v Mariboru. Presegajo najstrožje evropske standarde kakovosti, kar dokazujejo tudi certifikati neodvisnih strokovnih institucij EU. "Slovenski razvoj, slovensko upravljanje, slovenska navodila, slovenska kakovost, izbrane najboljše komponente in lastna servisna služba so poglavitne prednosti za naše slovenske kupce," izpostavlja direktorica podjetja Orca energija Eva Kumrič in dodaja: "Slovenija ima od Primorske do visokogorja zelo različne potrebe po ogrevanju in zagotavlja zelo različne razmere za delovanje toplotne črpalke. In samo slovenska ekipa to ve najbolje in lahko poskrbi za najboljši izdelek za domače kupce."

[video: 10714 / ]

Zanesljiva naložba, prijazna do okolja

Toplotne črpalke za svoje delovanje uporabljajo obnovljive vire energije in v kombinaciji s samooskrbno sončno elektrarno omogočajo energetsko samozadostnost. Da vedno več ljudi razmišlja o pomenu samooskrbe, poudarja Kumričeva: "Samooskrba z negotovimi razmerami na trgu ter z nepredvidljivo rastjo cen prihaja vse bolj v ospredje in vsi si želijo čim prej zagotoviti neodvisnost od trga in dolgoročno seveda tudi prihranke pri stroških." Kar se opazi tudi pri zanimanju za energetske rešitve: "Rast povpraševanj je skoraj sorazmerna rasti cen energentov, saj se ljudje vse bolj zavedajo pomena samooskrbe, s katero bi se izognili višanju stroškov ogrevanja in energije v prihodnje."

Upravljajte toplotno črpalko kar s telefonom!

Ogrevanje s toplotno črpalko ni le prijazno do denarnice in okolja, temveč tudi do uporabnika, saj ga odlikuje udobno in enostavno upravljanje. Strokovnjaki iz podjetja Orca energija so za svoje uporabnike razvili napredno regulacijo v slovenskem jeziku, ki omogoča spreminjanje nastavitev toplotne črpalke preko oblaka. Regulacija je bila razvita z mislijo na stranke in na poenostavitev življenja. Skrbi, da se boste iz službe ali dopusta predčasno vrnili v hladen dom, so tako odveč, razlaga Blaž Švab in dodaja: "Upravljanje toplotne črpalke je zares preprosto. Najboljše je, da je dom topel tudi ko sem na poti ali v službi, saj lahko njeno delovanje spremljam in upravljam kar preko telefona ter tako razbremenim svoje bližnje."

Orca | Avtor: Orca Orca

Uporabniki prek upravljanja na daljavo najpogosteje nastavljajo temperaturo, dnevne ali nočne intervale ogrevanja, pregledujejo trenutno stanje ali zgodovino.

Vrhunec topline in prihrankov

V podjetju Orca Energija želijo ugodno in udobno ogrevanje približati čim več slovenskim gospodinjstvom, zato so pripravili posebno spomladansko ponudbo:

- 15 % prihranek na notranjo in zunanjo enoto in dodatni 3% prihranek ob predplačilu
- paket VARNOST – dodatno 3-letno pogodbeno jamstvo na skupno 5 let za dobrodelnih 10 €
- 50 % prihranek na paket ZAŠČITA
- paket OHLAJENI
ali paket VZDRŽEVANJE – klimatska naprava ali 5 rednih letnih servisov toplotne črpalke za dobrodelnih 10 €

Posebne ugodnosti  čakajo tudi na kupce sanitarnih toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov.