Je ta oseba za vas strup?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Novo leto – čas za čistko. Tudi med znanci. Preberite, ali je tudi med vašimi prijatelji nekdo, ki vam škodi.
Oglej si celoten članek

1. Manipulacija je njihov najljubši hobi.
Vsak je že kdaj nekoga obiral, a med obrekovanji obstajajo razlike. Če v pogovoru dominirajo grde besede na račun skupnih prijateljev, pred vami stoji obrekljivec najhujše vrste. Ste prepričani, da pred drugimi ne blati tudi vas? Vse bo med sabo sprl, vas zvlekel na "temno stran“, pa tega še opazili ne boste. Pravi umetniki manipuliranja. Zanje je tudi značilno, da so ves čas v stresu ali vpleteni v kakšno dramo, zato tudi VES ČAS potrebujejo pomoč.

2. Poskušajo vzbuditi krivdo.
Ta oseba bo vedno našla način, kako nas spraviti v slabo voljo in v nas vzbuditi občutek krivde. "Strupeni“ ljudje napak nikoli ne iščejo pri sebi, ampak so za vse vedno krivi drugi.

3. V njihovi prisotnosti se počutite manjvredno.
Da bi se počutili bolje, na druge gledajo zviška in jih kritizirajo. Z osebo, ki niža vašo samozavest, takoj prekinite stike. Tudi ljudje, ki vam ves čas solijo pamet, niso na vaši strani, čeprav tega ne bodo priznali. Pravi prijatelji bodo poskušali dvigniti vašo samozavest, saj jim je vaša sreča pomembna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.