Magazin > Odnosi in prosti čas
87 ogledov

Je ta oseba za vas strup?

depresija, seks Profimedias
Novo leto – čas za čistko. Tudi med znanci. Preberite, ali je tudi med vašimi prijatelji nekdo, ki vam škodi.

1. Manipulacija je njihov najljubši hobi.
Vsak je že kdaj nekoga obiral, a med obrekovanji obstajajo razlike. Če v pogovoru dominirajo grde besede na račun skupnih prijateljev, pred vami stoji obrekljivec najhujše vrste. Ste prepričani, da pred drugimi ne blati tudi vas? Vse bo med sabo sprl, vas zvlekel na "temno stran“, pa tega še opazili ne boste. Pravi umetniki manipuliranja. Zanje je tudi značilno, da so ves čas v stresu ali vpleteni v kakšno dramo, zato tudi VES ČAS potrebujejo pomoč.

2. Poskušajo vzbuditi krivdo.
Ta oseba bo vedno našla način, kako nas spraviti v slabo voljo in v nas vzbuditi občutek krivde. "Strupeni“ ljudje napak nikoli ne iščejo pri sebi, ampak so za vse vedno krivi drugi.

3. V njihovi prisotnosti se počutite manjvredno.
Da bi se počutili bolje, na druge gledajo zviška in jih kritizirajo. Z osebo, ki niža vašo samozavest, takoj prekinite stike. Tudi ljudje, ki vam ves čas solijo pamet, niso na vaši strani, čeprav tega ne bodo priznali. Pravi prijatelji bodo poskušali dvigniti vašo samozavest, saj jim je vaša sreča pomembna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.