Je to konec priljubljenega dvojca 2Cellos?

Foto: Simone Di Luca
Foto: Simone Di Luca
Glasbeni dvojev 2Cellos je napovedal umik iz glasbene scene.
Oglej si celoten članek

Verjetno najbolj popularni violončelista na svetu, 2Cellos, ki sta v zadnjih letih doživela svetovno slavo, ki je za seboj potegnila tudi negativne posledice, sta se odločila, da se za nekaj časa razideta. Po tem, ko sta Luka Šulić in Stjepan Hauser posnela svoj novi album, sta se odločila, da se vsaj za nekaj časa razideta. 

Stjepan je za RTL povedal: "Bilo je noro. Življenje, ritem in tempo so bili ubijalski. Resnično smo pretiravali. 200 dni v letu neprestano koncerti, potovanja po vseh kontinentih, snemanja … Preprosto se morava umakniti od tega. V življenju se bova posvetila drugim stvarem, naredila en zdrav odmik, v glavi vse na novo postavila in ko prideva k sebi, če prideva, bova nadaljevala." Tako Stjepan dopušča tudi možnost, da z Luko morda ne bosta več glasbeno sodelovala. 

Magazin Elton ju je postavil ob bok Hendrixu

Dvojec čaka še avstralska in ameriška turneja, nato pa se bo luka posvetil nastopom, Stjepan pa samostojnim nastopom, saj pravi, da ga tradicionalno življenje naslednjih dvajset let še ne mika. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:06 30. Oktober 2018.

    Resnično smo pretiravali. 200 dni v letu neprestano koncerti, Železo se kuje dokler je vroče.Ne razumem pa naslednjega:eden se bo …

  • 22:31 29. Oktober 2018.

    Očitno sta redka, ki se bosta znala še pravi čas ustviti. Uživali smo mi, ko smo ju poslušali v živo, …

  • 17:52 29. Oktober 2018.

    Vse ima svoj konec,dost je bilo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.