Magazin > Film & Glasba & TV
13301 ogledov

Je to konec priljubljenega dvojca 2Cellos?

2Cellos Simone Di Luca
Glasbeni dvojev 2Cellos je napovedal umik iz glasbene scene.

Verjetno najbolj popularni violončelista na svetu, 2Cellos, ki sta v zadnjih letih doživela svetovno slavo, ki je za seboj potegnila tudi negativne posledice, sta se odločila, da se za nekaj časa razideta. Po tem, ko sta Luka Šulić in Stjepan Hauser posnela svoj novi album, sta se odločila, da se vsaj za nekaj časa razideta. 

Stjepan je za RTL povedal: "Bilo je noro. Življenje, ritem in tempo so bili ubijalski. Resnično smo pretiravali. 200 dni v letu neprestano koncerti, potovanja po vseh kontinentih, snemanja … Preprosto se morava umakniti od tega. V življenju se bova posvetila drugim stvarem, naredila en zdrav odmik, v glavi vse na novo postavila in ko prideva k sebi, če prideva, bova nadaljevala." Tako Stjepan dopušča tudi možnost, da z Luko morda ne bosta več glasbeno sodelovala. 

2Cellos Magazin Elton ju je postavil ob bok Hendrixu

Dvojec čaka še avstralska in ameriška turneja, nato pa se bo luka posvetil nastopom, Stjepan pa samostojnim nastopom, saj pravi, da ga tradicionalno življenje naslednjih dvajset let še ne mika. 

Komentarjev 4
  • matermila 06:06 30.oktober 2018.

    Resnično smo pretiravali. 200 dni v letu neprestano koncerti, Železo se kuje dokler je vroče.Ne razumem pa naslednjega:eden se bo posvetil koncertom,drugi paa samostojnim koncertom.Torej se bosta oba posvetila koncertom,če prav razumem.

  • Avatar Zala
    Zala 22:31 29.oktober 2018.

    Očitno sta redka, ki se bosta znala še pravi čas ustviti. Uživali smo mi, ko smo ju poslušali v živo, uživala sta onadva. Naprej bi bila samo še norija za denarjem. Pametna dečkota.

  • romy 17:52 29.oktober 2018.

    Vse ima svoj konec,dost je bilo...

Sorodne novice