Šport > Nogomet
85 ogledov

Slovenec poziral z Messijem in CR7

2Cellos Ballon d'Or Facebook
Podelitev zlate žoge 2015 je imela tudi rahel slovenski pridih.

V Zürichu so v ponedeljek podelili zlato žogo za leto 2015, prestižnega naslova se je pričakovano, že petič v karieri, veselil Leo Messi.

Svečana prireditev je imela tudi slovenski pridih. Občinstvo na gala dogodku je namreč poleg britanske pevke Leone Lewis namreč zabaval duet 2Cellos.

Gre za dobro znano godalno zasedbo, ki jo sestavljata Hrvat Stjepan Hauser in v Mariboru rojeni Luka Šulić.

Sin hrvaškega očeta in slovenske matere je osnovno glasbeno izobrazbo pridobil v štajerski metropoli, šolanje pa nadaljeval na akademijah v Zagrebu, na Dunaju in v Londonu. 

Zaslovela s Smooth Criminal

"2Cellos je postal svetovno znan s priredbo hita Michaela Jacksona Smooth Criminal. Posnetek je na YouTubu postal viralen in jima prinesel rekordno pogodbo s Sony Music Masterworks, na svetovno turnejo ju je povabil tudi Elton John. Njun stil je združil meje številnih glasbenih žanrov, od klasičnega in filmskega do popa in rocka," je Fifa pred podelitvijo predstavila slovensko-hrvaško navezo.

Glasbenika sta izjemno priložnost izkoristila za poziranje z zvezdniki. Že pred prireditvijo sta spoznala Brazilca Kakája, na dan dogodka pa sta v svoj objektiv ujela tudi Cristiana Ronalda, krona vsega pa je bila fotografija z vsemi člani idealne enajsterice svetovnega nogometa.

Čelista sta vtise z Ballon d'Or 2015 delila tudi na družbenih omrežjih. Več fotografij si lahko ogledate na tej povezavi.

 

It was amazing to be a part of this great event!!⚽️

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.