Je to najbolj strašljivo božično drevo?

Foto: Fame Flynet Lady Gaga si je na glavo nadela praznično ikebano. Foto: Fame Flynet Lady Gaga si je na glavo nadela praznično ikebano. Foto: Fame Flynet Lady Gaga si je na glavo nadela praznično ikebano. Foto: Fame Flynet Lady Gaga si je na glavo nadela praznično ikebano.
Medtem ko drugi z božičnimi dreveščki okrašujejo stanovanja, si ga je Lady Gaga nadela kar na glavo.
Oglej si celoten članek

O tem, da pevka ve, kako stopiti iz množice, res nihče več ne dvomi. Tisti, ki so se včeraj sprehajali po londonskih ulicah, so lahko že na daleč videli sprehajajočo se smrečico oziroma ikebano, okrašeno s klasičnimi svetlečimi se bunkicami in zvezdo na vrhu. Da je že čisto praznično razpoložena, je Lady Gaga namignila tudi z izbiro rdečega kombinezona, za to priložnost pa si je nadela še zeleno lasuljo – drugačna barva las se z ikebano res ne bi dobro ujela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.