Je to nova izbranka Erosa Ramazzottija?

Foto: EPA
Foto: EPA
Po priljubljenem italijanskem pevcu so pred leti vzdihovala tudi številna slovenska dekleta, bi danes še vedno pri njih vzbujal poželenje?
Oglej si celoten članek

Se je Eros Ramazzotti po koncu večletne zveze z manekenko Marico Pellegrinelli podal na nov osvajalski pohod? Paparac ga namreč ujel med počitnikovanjem na grškem otoku Mikonos v družbi skrivnostne rjavolaske, med tem ko sta se sproščeno zabavala in božala. Navkljub temu, da so ju spremljali zvedavi pogledi, sta se mirno predajala sončnim žarkom in poljubljala. To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi lansko leto, na isti lokaciji Erosa že ujeli v družbi nekega drugega dekleta.

Po zaključku zveze z Marico pevec namreč ni nikoli razkrival morebitnih novih zvez, zato njegovo pojavljanje v javnosti v družbi neznank pri ljudeh sproži takojšnja zanimanja in ugibanja, ali je to morda že njegova nova izbranka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.