Magazin > VIP
3172 ogledov

Je to nova izbranka Erosa Ramazzottija?

Eros Ramazzotti EPA
Po priljubljenem italijanskem pevcu so pred leti vzdihovala tudi številna slovenska dekleta, bi danes še vedno pri njih vzbujal poželenje?

Se je Eros Ramazzotti po koncu večletne zveze z manekenko Marico Pellegrinelli podal na nov osvajalski pohod? Paparac ga namreč ujel med počitnikovanjem na grškem otoku Mikonos v družbi skrivnostne rjavolaske, med tem ko sta se sproščeno zabavala in božala. Navkljub temu, da so ju spremljali zvedavi pogledi, sta se mirno predajala sončnim žarkom in poljubljala. To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi lansko leto, na isti lokaciji Erosa že ujeli v družbi nekega drugega dekleta.

Po zaključku zveze z Marico pevec namreč ni nikoli razkrival morebitnih novih zvez, zato njegovo pojavljanje v javnosti v družbi neznank pri ljudeh sproži takojšnja zanimanja in ugibanja, ali je to morda že njegova nova izbranka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice