Magazin > VIP
44351 ogledov

Ljubezenska zgodba našega pevca: Neverjetno, na prvem zmenku se je zgodilo to

gregor bezenšek Osebni arhiv
Pravljični začetek ...

Eden naših najbolj zaljubljenih estradnih parov sta zagotovo glasbenik Gregor Bezenšek, ki ustvarja pod umetniškim imenom SoulGreg Artist, in njegova soproga Nina. Par sta že 10 let, da sta si usojena, pa je Gregor vedel že na prvem zmenku.  

"Nina in moja sestra sta se poznali že prej, midva pa sva se nekako povezala preko Facebooka. Takrat sem živel v Mariboru in je prišla k meni na obisk. Dobila sva se ob petih popoldne in do dveh zjutraj sedela na moji terasi. Že takoj sva se neverjetno ujela. Okoli pol dveh zjutraj pa na radiu slišim svoj komad, ki jih skoraj nikoli ne slišim ali pa zamudim. No, in se začne vrteti Usojeno, takrat mi je kliknilo, da je to to. Drugače ne more biti in od takrat sva skupaj. Niti pred tem, niti po tem na radiu nikoli več nisem slišal Usojeno," je začetek njune ljubezenske zgodbe opisal Gregor. Z Nino sta skupaj že deset let, le dva dni po letošnji okrogli obletnici pa sta se razveselila najlepšega možnega darila, tretjega sina.

"Obdobje nosečnosti je bilo polno veselja in radosti in tako sem načrtoval, kako bom v obdobju po rojstvu ustvarjal same pozitivne skladbe. Tako se je rodila skladba En problem, ki jo je navdahnila resnična ljubezenska zgodba mojega znanca iz osnovne šole," je o novi skladbi in videospotu zaupal Gregor. 

Komentarjev 2
  • Ender3 13:00 02.julij 2022.

    Kaj ni to par, ki je izgubil gensko bolnega otroka?

Sorodne novice