Magazin > VIP
9046 ogledov

Naš glasbenik po smrti sina: "Rana ostaja globoka in trpka"

nagrobna sveča Facebook
Na obletnico smrti s srce parajočimi spomini.

Glasbenik Gregor Bezenšek, ki ustvarja pod imenim SoulGreg Artist, se je ob tretji obletnici smrti sinu poklonil s čustvenim zapisom in videom, ki vam bo orosil oko. 

"Na današnji dan, pred natanko tremi leti, je v večnost odjadral mali veliki princ Viljem Julijan. Na tisti dan je z nami jokalo še nebo. Se spominjate? Čas hitro beži, a rana ob misli nanj ostaja globoka in trpka, kot bi bilo včeraj. Z mamico vsak sleherni dan misliva nate in sva ti hvaležna za vse, kar si nam dal in vse, kar si nas naučil. Tvoja zapuščina živi in bo živela. Z mamico in sestrico te neskončno pogrešamo in ti pošiljamo tja za mavrico vso našo ljubezen. Radi te imamo neskončno,“ je Gregor zapisal na Facebooku in poleg videa delil še skupno fotografijo, ob kateri je razkril: "Viljem Julijan v obdobju nastale fotografije sploh ni mogel več gledati ali odpreti oči. Ko pa sem mu razložil, da se bova fotografirala, pa jih je nemudoma na vso moč odprl in gledal toliko časa, da je lahko ostal tako lep spomin z atijem. Hvala srce zlato. Pogrešamo te neskončno." 

Gregor in njegova žena Nina sta družinsko tragedijo spremenila v zmago za vse otroke z redkimi boleznimi v Sloveniji in ustanovila društvo ter sklad Vilijem Julijan, s katerim vsako leto organizirata dobrodelni koncert za male borce. Društvo je doseglo tudi spremembe na področju zakonodaje, ki staršem vsaj malo olajša nego malih borcev. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.