Magazin > VIP
45628 ogledov

Srce parajoče: To je bila igralkina zadnja objava pred smrtjo

Marnie Schulenburg Instagram
Njene besede si je vredno zapomniti.

Televizijska igralka Marnie Schulenburg je izgubila bitko z rakom na dojkah, stara komaj 37 let. V torek je umrla v bolnišnici Bloomfield, le teden dni po tem, ko je na Instagramu ganila s čudovitim zapisom. Najbolj znana je po vlogah Alison Steward v telenovelah As the World Turns in Jo Sullivan v One Life to Live reboot. Za sabo je pustila soproga in dve leti staro hčerko. 

Sporočilo, ki ga je prejšnji teden namenila svoji hčerki in vsem mamam, pa je po njeni smrti še toliko bolj srce parajoče. "Ni bilo zagotovila, da bom ta materinski dan doma. V petek so me izpustili, a so me domov poslali s kisikovim aparatom. Ni idealno biti 38-letna mama, ki trenutno potrebuje rezervoar za kisik, da preživi. Rada bi bila močna in lepa zanjo. Rada bi ji pokazala, kako se čez življenje potuje s sočutjem, močjo, živahnostjo, humorjem in veseljem, tako kot je to meni pokazala moja mama. Vem, da je to, da sem tukaj za njo, najboljše darilo, ki ji ga lahko dam, a zdi se mi, da trenutno dobiva le polovično verzijo mene. Moja mama je bila zame vsak dan, cel dan 100 odstotno prisotna, ko sem odraščala, vsaj zdelo se mi je tako. Codi bi rada dala enako, a moram biti do sebe prijazna in se zavedati, da nič ni večno. 8. maja 2020 so odkrili, da imam raka na dojkah in resnično sem mislila, da je mojega življenja konec. Dve leti kasneje sem še vedno tukaj in moje možnosti, da bom ob njej, se izboljšujejo iz meseca v mesec. Zato se spomnimo, da nič ni večno. Vsrkajmo nepopolnosti in najboljša stvar, ki jo lahko narediš za svojega otroka, je, da mu daš občutek ljubljenosti, varnosti in podpore, tako kot je to moja mama naredila zame. Jeb** kisikovo masko, le zapomnite si, kako dihati. Pošiljam ljubezen vsem čudovitim mamam v mojem življenju," so bile besede, ki jih je igralka zapisala teden dni pred smrtjo.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.