Magazin > VIP
19230 ogledov

Milan Gačanovič razkril, da je s svojo Nino srečen že osem let

poroka na drugi pogled Planet TV
Veliko presenečenje.

Modni oblikovalec Milan Gačanovič Gacho je postal komentator oddaje Poroka na drugi pogled, ki del spremljevalnega programa resničnostnega šova Poroka na prvi pogled na Planet TV. Gacho skupaj s Špelo Grošelj in Tanjo Kocman komentira dogajanje v šovu, marsikoga pa je presenetil, ko je v prvi oddaji komentiral svoje ljubezensko življenje, saj o tej temi ne spregovori prav pogosto oziroma svojo zasebnost skrbno varuje. 

Špela je Tanjo in Gacha vprašala, ali bi iskala ljubezen v tovrstnem šovu, to pa ji je odgovoril slednji: "Jaz osebno verjamem, da se ne bi prijavil v tak šov, ker mislim, da je treba neke veze počasi graditi, se spoznavati dolgo časa in neke energije uskladit z osebo, ki boš z njo dolgo. Tako da jaz sem hvala bogu v zelo srečni zvezi že osem let in mislim, da je bil ta način, na katerega sva se z Nino spoznala, ravno pravšnji in nisem za take eksperimente."

Kdo je skrivnostna Nina in kako sta se z našim oblikovalcem spoznala, Gačanovič za zurnal24.si ni želel razkriti, povedal je le, da nista takšen par, ki bi se medijsko izpostavljala, saj njegova Nina ni medijsko izpostavljena oseba in si tovrstne pozornosti niti ne želi, kar Milan seveda spoštuje. 

Komentarjev 2
Sorodne novice