Magazin > VIP
10757 ogledov

Nina (Poroka na prvi pogled) nad Kate: To je meni poden

poroka na prvi pogled, kate Planet TV
Domen pravi, da ga je Kate osvajala.

Kandidat šova Poroka na prvi pogled, Domen, se je pred svojo soprogo Nino pohvalil, da ga je Kate Balon osvajala. "Rekla mi je: 'Jaz bi imela takšnega moškega, kot si ti. Ti si mi vizualno všeč, znaš dobro govoriti.' Da sem ji cel popoln, a ona ne ve, da nimam tistega, kar hoče. Da še vedno pri mami živim," je povedal.

poroka na prvi pogled Poroka na prvi pogled Magazin Poroka na prvi pogled: Ta nevesta nenasitna? Osvajala še enega ženina druge!

"Kakšna lisica. Ne morem verjeti. Vsa prijazna, pozitivna in 'bodimo dobri', nato pa se meče za vezanimi moškimi. Podlo," je bila šokirana Nina, ki je še povedala, da je od ostalih deklet dobila namige, da se Kate zanima tudi za njihove soproge. Kot smo že pisali, naj bi sporočila od nje dobila že Andraž in Anže

"To je meni poden. Ne odobravam takšnih žensk. Če je nekdo vezan, je vezan. Kaj se tlačiš vmes ... Domen ni neki mladi kriptomilijonar, nekaj, kar ona išče. Ko bo to izvedela, morda zanj ne bo več popoln moški," je pozneje dodala v kamero. 

Komentarjev 2
  • cvetko 14:27 05.april 2022.

    Če ga pa ta podn zbega nej ga pa ma. Res ne vem za kaj se ima. Edin za najstarejšo obrt je pa šeto vprašanje čeb blo velik povpraševanja

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 11:08 05.april 2022.

    Preveč govori ta ukrajinka. Povedat pa nič ne zna. Nardit pa še manj za svojega moškega. Poden od ženske