Magazin > VIP
23259 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ta nevesta nenasitna? Osvajala še enega ženina druge!

Poroka na prvi pogled, kate balon Planet TV
So ji res všeč mlajši ali gre le za šov?

Da Kate Balon v šovu Poroka na prvi pogled s svojim ženinim ni zadovoljna, ni skrivnost. Za zurnal24.si je povedala, da bi si želela mlajšega soproga in da je strokovnjakom tudi napisala, da si želi nekoga, ki je star med 30 in 38 let in ne 50 let, kot je Sandi.

Na prvi skupni večerji, ko so neveste prvič videle tuje ženine in ženini neveste, je Kate, ki šteje 34 let, odkrito dala vedeti, da so ji všeč mlajši. V kamero je povedala, da ji izmed vseh najbolj všeč 26-letni Anže, ki je poročen s Hajdi. Da ga skorajda ne osvaja, je pri mizi opazil tudi Anže. Kate je za zurnal24.si sicer povedala, da je Anže sam prišel do nje in jo osvajal, a da tega kamere niso posnele. 

"Seveda, videlo se je, da ji je všeč. A to ni bilo vse. Anžetu je kasneje celo pisala, zaradi česar sva si na eni od naslednjih večerij skočili v lase. Jaz sem ji odkrito povedala, da kar je moje je moje in jo nadrla. Vsaj Anže je bil toliko pošten, da mi je povedal, kaj se dogaja," je za zurnal24.si prejšnji teden komentirala njegova nevesta Hajdi

Kate pa je oko vrgla še na enega mladca, na Sanelinega Andraža, s katerim sta si, kot so pokazali tudi v šovu, celo dopisovala. "Jaz sem hotela samo dobro. Andraž se je sam ponudil, da s Sanelo ni zadovoljen in da bi zamenjal par. Jaz pa sem tudi želela zamenjati, da bi bila boljša energija in bi lažje snemali," je v svoj zagovor za zurnal24.si povedala Kate, ki pravi, da ne cilja na mlajše moške od sebe, čeprav je že bila tudi s 25-letnikom.  

 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:24 30.marec 2022.

    Saj zdrava samozavest je vedno dobrodošla, samo tale ukrajinska kokoš pa precenjuje vse na sebi. Onya cija višje od tega tipa, ki so ji ga dodelili. Ok, ni ji všeč, stekam, ampak za boga svetega, kaj pa ona lahko ponudi. ...prikaži več Lepa ni, simpatična tudi ne, bogata še manj, se pravi ji ostane samo še spretnost njenih rok, s katreimi bojda opravlja tudi erotična masaže.

  • Debora_McKnight 13:08 30.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice