Magazin > VIP
15766 ogledov

Poroka na prvi pogled: S temi besedami je ženinu zarila nož v srce

poroka na prvi pogled, sandi, kate Planet TV
V obraz mu je povedala, da ni pripravljena imeti moškega, kot je on.

Že po prvem snidenju so gledalci opozorili, da Sandi in Kate, ki v šovu Poroka na prvi pogled iščeta ljubezen, nista skladen par. Začudenje, da so Planetovi strokovnjaki ravno ta dva kandidata združili, je bilo veliko.

Par je na medene tedne odpotoval v Grčijo, kjer se je sicer zbližal - njun vroči ples na plaži je požel veliko pozornosti - a harmonije je bilo hitro konec. 

"V svojem življenju nisem pripravljena imeti moškega, kot si ti. Pripravljena sem imeti le uspešnega. Ves čas sem bila z uspešnimi moškimi. Ti si izjema. Na novo graditi moškega, namesto ob njem rasti in biti ob njem še boljša verzija sebe ... Jaz na to nisem pripravljena," je med pogovorom Sandiju iskreno povedala Kate in svojega moža močno razočarala. 

Sandi ji je sicer namignil, da je kdaj pa kdaj dobro spustiti standarde, a Kate vztraja pri svojem mnenju. "Moj nivo in moje zahtveve so takšne," pravi. Sandi ji je poskušal razložiti, da v življenju obstajajo bolj pomembne stvari od denarja. "Sem prizemljen. Spoštujem vsakega človeka, ne glede na status," je dodal, v kamero pa pozneje povedal: "Imaš morda milijone? Da se tako obnašaš do mene."

Kate se ni pustila motiti in je vztrajala pri tem, da glave nima v oblakih. "Bil sem že razočaran. Zdaj sem imel upanje, da res najdem pravo, žal pa sem dobil nož v srce. Katja me je zelo razočarala," je še povedal ženin, ki tudi pravi: "Ona želi leteti visoko. Z milijonarji, a jaz nisem milijonar. Imam pa srce in dušo, kar mi nihče ne bo vzel."

"Sandijevo razmišljanje, komunikacija, obnašanje, pristop so napačni. Ogromno je blokad in potrebnega je veliko dela," pa je po pogovoru televizijcem zaupala Kate. 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:56 17.marec 2022.

    Jao bože, ni lepa, ni simpatična, očitno ni bogata in tudi prav inteligentna ne, po moje nima niti zlate, zakaj potem taka vzvišenost? Kaj je mislila, da se bo kakšen milijonar prijavil v to oddajo in ravno na njo naletel? ...prikaži več Ženska, ki je v sramoto naši vrsti.

  • rd2dmk2 09:02 17.marec 2022.

    ne gledam ( ker sem blokiral pop-tv, a-kanal in podobne reklamne programe ) nobenega šova. ampak preberem tuki mal tele članke. in včeraj sem napisal en komentar. no dons se je že potrdil. torej tile šovi so , kako naj ...prikaži večj rečem producenti in režiserji za pregled možganov, udeleženci za rajš ne bom rekel za kam, gledavci pa..vsakemu poslat račun za prispevek za bilo kaj v zneski 100€ na minuto gledanja. hough govoril sem.