Magazin > VIP
106329 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kljub lastni hiši in službi ga je označila za reveža

Poroka na prvi pogled
1/3
Osebni arhiv
Pravi, da to ne drži.

Že po prvem snidenju so gledalci opozorili, da Sandi in Kate, ki v šovu Poroka na prvi pogled iščeta ljubezen, nista skladen par. Začudenje, da so Planetovi strokovnjaki ravno ta dva kandidata združili, je bilo veliko. Par je na medene tedne odpotoval v Grčijo, kjer se je sicer zbližal - njun vroči ples na plaži je požel veliko pozornosti - a harmonije je bilo hitro konec. 

"V svojem življenju nisem pripravljena imeti moškega, kot si ti. Pripravljena sem imeti le uspešnega. Ves čas sem bila z uspešnimi moškimi. Ti si izjema. Na novo graditi moškega, namesto ob njem rasti in biti ob njem še boljša verzija sebe ... Jaz na to nisem pripravljena," je med pogovorom Sandiju iskreno povedala Kate in svojega moža močno razočarala.  

A Sandi še zdaleč ni tak "revež", kot ga je predstavila Kate. Na Štajerskem ima svojo hišo, ki jo pridno obnavlja in vzdržuje sam, pred kratkim pa je dobil tudi novo službo. V podjetju, ki se ukvarjajo s proizvodnjo oken in vrat, bo delal v delavnici.

"Imam kje biti, imam svoj košček zemlje pod soncem na Koritnem nad Oplotnico. Prekrasen razgled je iz moje hiše in sončno, kadar je spodaj megla. Najbolj pomembno pa je to, da imam veliko srce, le pravo osebo si želim ob sebi, na katero se lahko zanesem, s katero se medsebojno podpirava in imava skupne načrte v dobrem in slabem," je za zurnal 24.si povedal Sandi in pokazal fotografije hiške, ki jo obnavlja. "Nisem tak, da bi sedel po lokalih, vse, kar zaslužim, dam v hišo," še dodaja. 

Komentarjev 7
  • Kolr 17:28 19.marec 2022.

    Ona isce vilo z bazenom, ne pa eno zidanco za obnovit.

  • bi_ba 12:23 19.marec 2022.

    Ha, ha, ona se je družila samo z uspešnimi moškimi! Je pa zelo neuspešna, ko ni uspela nobenega obdržati za več kot eno noč. Še z masažo ni nobenega ujela? Drugega pa ne zna. Napihnjena poblajhana grda avša.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:45 19.marec 2022.

    Ubogo ukrajinsko revše, ki je prišlo v Slovenijo s trebuhom za kruhom, ki si tipa išče preko resničnostne oddaje, bo govorilo o svojih visokih standardih. Ni čudno, da je sama. Antipatična, grda, nepostavna, verjetno neizobražena in brez denarja, zakaj bi ...prikaži več sicer iskala nekoga z debelo denarnico. Bog nam pomagaj, kam mi osebnostno tonemo.

Sorodne novice