Magazin > VIP
38881 ogledov

Poroka na prvi pogled: Med tem pogovorom je verjetno zardel celo snemalec

poroka na prvi pogled, nina, domen Planet TV
"Danes ga boš pa fasala."

Nina in Domen sta sanjski par prve sezone šova Poroka na prvi pogled. Planetovi strokovnjaki so v njunem primeru res združili dva, ki se dobro razumeta in drug drugega zelo privlačita. Nina je tako končno dočakala dan, ko je lahko preizkusila ženinove posteljne kvalitete ...

Zjutraj je bila še slabe volje. Ko jo je Domen med večerjo vprašal, zakaj, je povedala: "Mogoče bi morala ponoči kaj dobiti in bi se bolje počutila." "Če si se pa že razburjala, ko so te komarji pikali. Kaj bi šele bilo, če bi te jaz špiknil?" ji je odgovoril.

"Danes ga boš pa fasala"

"Če midva danes ne bova seksala in če meni danes ne bo prišlo, bom jaz jutri čist nasikana. Če bom tečna, je on kriv. (smeh) Jaz se tega ne grem več," je sicer lepotička pred vročim pogovorom za mizo potarnala v kamero.

Domen, ki si prav tako želi telesne bližine, ji je obljubil, da bo srečno zaspala. "Danes ga bo pa fasala. To je šlo preko mojih meja. Dobro je, če izprazniš zalogo. /.../ Tele sladice ne bom čakal. Hočem tvojo sladico. Greva."

Naslednji dan sta bila oba odlične volje. Nina je o prvi vroči noči z Domnom povedala: "Bilo je dobro. Verjetno tudi zato, ker sva toliko časa čakala in se je razvila čustvena vez." Domen je bil videti izmučen. Dejal je, da je "zgonjen in scuzan". "Tako in drugače," se je na njegov komentar odzvala Nina, ki jo je njen novopečeni mož označil za divjo zver.

 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:17 17.marec 2022.

    Ok, po eni strani sem vesela, da Slovenci, vsaj mlajša generacija, ni več tako zadrgnjena, po drugi strani pa se vprašam do kam so nekateri pripravljeni iti za malo publicitete. Vprašam se kaj na odprtost svojih otrok porečejo starši.

  • Majazmaja 12:23 17.marec 2022.

    Oba sta popolnoma brez dostojanstva ... Sprašujem se, kdo gleda ta primitivizem.

  • Avatar pantani
    pantani 07:52 17.marec 2022.

    Pa kdo to gleda?!!!