Magazin > VIP
31311 ogledov

V našem šovu svetuje parom, kako srečen zakon pa ima ona?

Eva Ostrouška Osebni arhiv
Očitno je Planet TV res izbral pravo osebo za to nalogo.

V šovu Poroka na prvi pogled na Planet TV sodelujejo trije strokovnjaki, ki sodelujejo pri oblikovanju parov. Med njimi tudi Eva Ostrouška, spletna vplivnica in kulturologinja, ki je tudi sama soproga in mama. 

Zanimiv podatek je, da sta se Eva in njen soprog Tadej poročila 29. februarja 2020 in si tako izbrala prestopni datum, ki se pojavi le vsake štiri leta. Eva, ki je takrat izbirala datume za poroko, se je zdel prav ta datum kot nekakšno znamenje. Vseeno pa praznujeta vsako leto, le, da si izbereta poljubni datum. A ne le datum poroke, zelo zabavno je menda tudi v njuni zvezi. 

"Vsekakor je tudi humor tisto kar naju združuje. Sploh neke interne šale, vici, ki jih nihče drug ne razume. To zvezo dela zanimivo in poglablja občutek bližine ter povezanosti. Zagotovo ima danes najina zveza drugačen ritem. Največji izziv je rojstvo otroka, kar pomeni manj skupnega kakovostnega časa za naju, vsaj prvo leto. Kar ni dobro, zato se skušava v dvojini družiti vsaj ob obletnicah in rojstnih dnevih. Pa tudi, če greva le za eno uro v kafič malo počvekat, pomembno je, da je to čas samo za naju," pravi Eva.

poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Eva je svojega Tadeja spoznala pred desetimi leti, in čeprav se je tako močno zaljubila, da se prvega leta zveze sploh ne spomni, si sprva poroke ni želela.  "Kasneje sem si premislila, saj sem mnenja, da se je v življenju treba veseliti lepih stvari. In zakaj ne bi proslavila, da imava nekaj tako dobrega in lepega skupaj. Takrat sem rekla, da sem tudi jaz pripravljena poklekniti, a se Tadej ni strinjal in je to uredil kar on. In tako sva že dve leti poročena," pravi Eva, ki ima s soprogom danes tudi dva otroka.

Zanimivo pa je, da je svojega moža spoznala ravno v času, ko se je po težki in turbulentni zvezi, ki se je končala z grenkim priokusom, odločila, da bo eno leto samska, potovala in se posvečala sebi. A je imelo življenje drugačne načrte, tako je že po nekaj mesecih samskega stana na poroki svoje sostanovalke spoznala Tadeja. A kljub zvezi, ni opustila svojih osebnih načrtov, Tadej jo je tudi podprl pri tem, da se za pol leta odpravi na delo v ZDA. "To je najino zvezo še utrdilo, čeprav je Tadej shujšal za 10 kilogramov. Takrat sva videla, da znava funkcionirati tudi na daljavo, po koncu dela pa se mi je pridružil in sva skupaj prepotovala ZDA,“ še pove Eva, ki tako že 10 let živi svojo ljubezensko pravljico. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice