Magazin > VIP
34128 ogledov

Prostovoljno iz šova: To "pobegla nevesta" pravi o Poptevejevemu kandidatu

ljubezen po domače, jure struna Instagram
Zaustila Popo šov in se pojavila v Planetovem.

Svetlolasa Kate se je v novi sezoni Popovega šova Ljubezen po domače borila za srce Jureta Strune in dobila povabilo na njegovo posestvo, kamor pa je ni bilo. To je bilo presenečenje tudi za Jureta, že čez nekaj dni pa smo Kate lahko opazili kot eno izmed nevest v Planetovem šovu Poroka na prvi pogled.

Kate, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

"Zapleteno je, a česa več ne morem razkriti. Še zame je bilo presenečenje, za katero sem se odločila v zadnjem trenutku. Nad Juretom sem bila sicer navdušena, všeč mi je bil, a mi ni žal, da sem se odločila drugače. Tako je moralo biti," je vse, kar je lahko povedala Kate, dodala je še, da bo več o ozadju lahko povedala po koncu snemanja šova Poroka na prvi pogled. 

Kate, ki je stara 34 let, priznava, da se je v preteklosti počutila omejeno na vseh področjih, sedaj pa je srečna in zadovoljna. Z bivšim partnerjem se je razšla, ker sta si bila v popolnem nasprotju. Ona je namreč zelo pozitivna oseba, on pa je bil po njenih besedah velik negativec. Kate si želi, da bi bilo njeno sodelovanje v eksperimentu nepozabno doživetje, ki bi se razvilo v čarobno pravljico in na koncu v pravo ljubezen. "Jaz verjamem, da je ta moški, ki prihaja v moje življenje, pravi zame," je dejala. Za Kate bo to druga poroka, pravi pa, da je v drugo vedno srečnejše. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:49 03.marec 2022.

    An, iskalci lačni medijske prepoznavnosti a le redki to znajo izkoristiti.

  • Majazmaja 15:20 03.marec 2022.

    Tale gospa je stara 34 let? Resno? Izgleda jih vsaj 50 ...

  • Johny 08:40 03.marec 2022.

    Kdo pravi, da se čudeži ne dogajajo... Pravkar se je ta zgodil ravno Juretu Struni...

Sorodne novice