Magazin > VIP
35600 ogledov

Ljubezen po domače: Ena kandidatka izginila, zamenjali so jo z njo

ljubezen po domače, jure struna Instagram
Niti Jure se ni spraševal, zakaj je ni ...

ljubezen po domače, jure struna | Avtor: Instagram Instagram
V šovu Ljubezen po domače je vse bolj zanimivo. Ljubezni željne kandidatke in kandidati počasi prihajajo na posestva svojih objektov poželenja, da bi se bolje spoznali.

Jure Struna je bil zelo presenečen, ko je pred svojimi vrati zagledal Saro, novo kandidatko, ki ni imela časa priti na hitre zmenke na grad, a je dobila še eno priložnost. Dvojici so se kratek čas pozneje pridružile še Ines, Manuela in Nataša. Manjkala je Kateryna Balon ... Svetlolaske, ki je med šovom povedala, da je vesela, da je dobila priložnost spoznati Jureta, očitno tudi nihče ni pogrešal. Jure se, vsaj pred kamero, ni spraševal, ali bo prišla, in tudi ostalih deklet očitno ni motilo, da konkurentke ni.

POP TV je za Žurnal24 povedal, da se je po povabilu na ranč odločila, da v oddaji ne bo več sodelovala.

Je Katerynin odhod povezan s Planet TV? Kot smo poročali, Kate namreč sodeluje tudi v šovu Poroka na prvi pogled, ki se začne danes.

ljubezen po domače, jure struna | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • Clara_Stump 09:09 28.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎