Magazin > VIP
27930 ogledov

Ljubezen po domače: Tako je kandidat pokomentiral Manuelino vročo opravo

ljubezen po domače, manuela Voyo
Jure Struna je opazil njena "pljuča".

jure struna | Avtor: Voyo Voyo
Poptevejevi ženini že spoznavajo svoje kandidatke, ki so na prvi zmenek prišle polne upanja in vsaka s svojimi aduti. Za Jureta Struno se je prijavila Manuela, nekdanja go-go plesalka, ki poskuša postavnega jezdeca omrežiti s svojimi ženskimi čari.

Za prvi zmenek si je nadela ozko črno obleko, ki je veliko razkrivala. "Videl sem Manuelo in bilo me je že malo strah, da ne bi kaj ven padlo. Ima stas," je o svoji kandidatki povedal Jure, ki je bil nad njenim videzom očaran, nad odgovori pa malo manj ... Najprej mu ni bilo všeč, ko mu je Manuela rekla, da je utrujena. "Ne vem, malo sem si to drugače predstavljal. Ko grem na prvi zmenek, ne rečem, da sem utrujen." Pa tudi pogovor ni stekel tako, kot si je predstavljal. "Zelo pavšalno je odgovarjala. Nisem si mogel oblikovati mnenja. Ostale so bile bolj zgovorne, ona je še najmanj komunikativna, kar me čudi glede na velikost njenih pljuč. Zdi se, da ima v sebi dovolj zraka, ki bi ga lahko dala ven."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.