Magazin > VIP
42341 ogledov

Junakinja Ljubezni po domače: Na ta način pokojni mož še danes skrbi zanjo

mija rovtar POP TV
Zapustil ji je neprecenljivo darilo.

Mija Rovtar, ki bo ljubezen iskala v novi sezoni šova Ljubezen po domače, ima za sabo žalostno zgodbo. Pred skoraj tremi leti se je zaradi hude bolezni poslovila od svojega soproga, ki je opravljal kar dve službi, da je Miji in sinu zagotovil lepo življenje. Ob redni osemurni službi je namreč še vsako jutro tri ure raznašal časopise. 

Mija pravi, da jo je vse skozi razvajal, s tem, ko je vedno za vse poskrbel, zato ji je tik pred smrtjo pustil prav posebno darilo. To je zvezek z navodili, s katerim je želel soprogi olajšati življenje po njegovi smrti, Mija pa zvezek uporablja še danes. "En mesec pred smrtjo je slutil, da ni več rešitve, zato je začel pisati poseben zvezek, v katerem mi je do potankosti opisal, kako moram skrbeti za avtomobile, kdaj so registracije, kako poskrbeti za peč v hiši in ostale nepremičnine. Pozanimal se je celo, ali bom po njem dobivala pokojnino in se dobil s pogrebnikom. Vse nam je želel prihraniti. Na koncu pa mi je napisal še celo stran o tem, kako si želi, da bom normalno živela naprej in si našla novo ljubezen. Do konca je skrbel za nas in močno verjamem v to, da še vedno bdi nad nami. Prepričana sem, da bo imel prste vmes, ko bom spoznala novega moškega, zagotovo bo tudi v tej smeri kaj naredil," je Mija povedala za zurnal24.si.

Korak do ljubezenske sreče je zagotovo tudi sodelovanje v šovu in čeprav Mija razpleta ne more razkriti, je povedala, da je bila to ena najboljših odločitev po smrti soproga. "Z mamo sva veliko same, je dementna, veliko skrbim za njo, zato mi je družba zelo pomagala. Super je bilo, veliko smo se družili, tako z ekipo kot s kandidati smo se zelo povezali," je še dodala. 

 

Komentarjev 1
  • Ruth_Hegwood 08:55 20.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice