Magazin > VIP
9898 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidat spremljal signal tekmovalkinega mobilnika

mija rovtar, ljubezen po domače Voyo
Mija Rovtar je ob branju teh vrstic debelo pogledala.

Postavni Miji Rovtar ni bilo težko zbrati dovolj pisem zavzetih moških in se uvrstiti v naslednji krog šova Ljubezen po domače. Zanjo se je prijavil tudi samozavestni Milan, ki je v pismu zapisal: "Za začetek naj ti povem, da te že dolgo časa opazujem, spremljam signal tvojega mobilnega telefona in se naključno pojavljam v tvoji bližini. Odkril sem že veliko intimnih podrobnosti iz tvojega življenja in prav za vsako se mi zdi, da si korak bližje k osvojitvi mojega srca. Prepusti se mi, saj točno vem, kaj potrebuješ in kakšne želje imaš."

Mija je bila vidno presenečena, Milan pa je voditeljici Tanji Postružnik Koren pozneje priznal, da jo je želel s pismom šokirati Samozavestni 40-letnik pravi, da je edinstven. Vsekakor je zelo samozavesten ... "Chanelov parfum se ne prodaja v Mercatorju," je dejal in dodal: "Moj adut? Poglejte to faco."

Več o njem boste izvedeli nocoj, ko se oddaja vrača na male ekrane.

 

Komentarjev 1
  • Patricia_Flores 12:30 14.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎