Magazin > VIP
76685 ogledov

Ljubezen po domače: V novi sezoni tudi mama znane slovenske glasbenice

Nada Zajc Pop TV
V ponedeljek se začne nova sezona ljubezenskega šova Ljubezen po domače.

V ponedeljek se na male ekrane vrača šov Ljubezen po domače. V novi sezoni bo ljubezen iskala tudi 68-letna Nada Zajc iz Domžal, ki je po smrti moža ostala sama s tremi otroki.

Njena prvorojenka pa je znan obraz slovenske glasbene scene - citrarka Tanja Zajc Zupan.

"Moja mami Nada je oseba, ki ob sebi potrebuje dinamičnega partnerja, kot je ona sama. Pišejo naj ji moški, ki cenijo lastnosti, kot sta iskrenost in odgovornost, ter si želijo aktivno preživljati prosti čas. Mami potrebuje partnerja, ki je iznajdljiv in komunikativen ter pripravljen na nove izzive, ki jo bo rad peljal na nepozaben izlet. Ob moji mami mu nikoli ne bo dolgčas, saj je adrenalinska in nepredvidljiva, kot je na primer tale šov Ljubezen po domače. Partnerju bi življenje polepšala tudi z igranjem na diatonično harmoniko, saj je glasba v naši družini eden od vitaminov," je za 24ur.com povedala Tanja.

Nada, ki kljub mnogim ljubezenskim razočaranjem zadnjih let ni izgubila upanja v pravo ljubezen, pravi, da je njena cela družina navdušena nad glasbo. Inštrumente igrajo vsi, sama najbolj obožuje harmoniko. 

Koga vse bomo še spremljali v novi sezoni, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.