Magazin > VIP
133529 ogledov

Vesna Šošterič: Po nakupu vozila za 46 tisočakov se snubci kar lepijo nanjo

Vesna Šošterič POP TV
Enega je imela „na probi“, a se ni izkazal …

Junakinja druge sezone šova Ljubezen po domače Vesna Šošterič je še vedno samska, kot je povedala za zurnal24.si. Pravi sicer, da preko Facebooka spozna ogromno snubcev, ki pa so bolj ljubimci kot resni fantje. Nedavno je končala trimesečno prijateljevanje, saj se je izkazalo, da "to ni to", kot pravi sama. 

"Sedaj, ko sem kupila traktor, so vsi zavohali denar, samo za to jim gre. A je bilo treba delati, da sem prišla do njega. Letos bom kupila še avtomobil in potem imamo pri hiši vse. Tudi moški bo že prišel, enega bom že 'zahakljala', večinoma pa pridejo in gredo," pravi Vesna, ki nam je zaupala, da je za traktor odštela 46 tisoč evrov. Junakinja podeželja trenutno v službo ne hodi, temveč se ukvarja izključno z domačo kmetijo. Ker je dela pozimi manj, je več časa za počitek, še vedno pa morajo čez zimo skrbeti za živali. 

 
Komentarjev 5
 • Nymphetamine 11:58 16.januar 2022.

  Ma sej je boga na svoj nacin ampak boljse da se drzi svoje farme Ali karkoli ze ima😂 ce boljse pomislis si predstavljas da se to mnozi? 😀 Potem gre svet res direktno v ku*ac se bolj kot zdaj. Obup, obup in obup... 😁

 • Avatar Ransniolla
  Ransniolla 23:57 15.januar 2022.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • porko2 15:47 15.januar 2022.

  Lahko imaš traktor in avto in hišo in na loto lahko dobiš... Ma kdo bi bil s tabo. Poglej se v ogledalo!

Sorodne novice