Magazin > VIP
43774 ogledov

Denis (Ljubezen po domače): Na romantičnem potovanju sem opazil, da nekaj ni v redu

ljubezen po domače POP TV
Takšen je njegov odnos z Metko danes.

Kandidatka šova Ljubezen po domače, Metka Krajnc, je na romantičen potep povabila Denisa Tajhmana, in čeprav se je par že od samega začetka dobro razumel, je bila kemija med njima prešibka, zato sta sklenila, da bosta ostala prijatelja. 

Metka je sicer v zadnji oddaji povedala, da sta hitro "zaštartala", a je nato zvezo upočasnila. 

Denisa smo vprašali, kaj se je zgodilo, da se je začetna iskrica ni razplamtela. "Že na prvem zmenku sva se takoj dobro razumela, čeprav iz sebe nisva spravila veliko besed zaradi treme pred kamerami. Tudi v zakulisju se je med nama začelo dogajati. Lažje sva se pogovarjala in bilo je več romantike kot pred kamero. Drugi dan romantičnega potovanja pa sem opazil, da nekaj ni v redu. Takrat sva se tudi zmenila, da ne bova šla v zvezo, ampak bova le prijatelja. Nisem se zaljubil vanjo, ona se ni vame. Bila mi je všeč, čustva so bila prisotna, verjetno bolj pri meni kot njej, a niso bila dovolj močna, da bi nadaljevala to zgodbo,“ nam je zaupal Denis, ki pa kot kaže ne bo več dolgo samski. "Na začetku poletja sem po naključju spoznal dekle. Kaže zelo dobro. Je mlajša od mene in vodiva zvezo na daljavo,“ nam je še povedal nekdanji kandidat šova.

Sicer pa ima Denis pol roke dela. Službo ima v Avstriji, prodaja tudi svoje izdelke, uspešno pa se ukvarja še z vedeževanjem iz kart in z nihalom.

Komentarjev 3
  • Avatar Anstiovenna
    Anstiovenna 00:34 31.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Graciela_Landrum 10:06 30.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Majazmaja 10:01 30.december 2021.

    ''... uspešno pa se ukvarja še z vedeževanjem iz kart in z nihalom.'' Đizs ...