Magazin > VIP
25077 ogledov

Šov Ljubezen po domače v svoji zgodovini združil vse te pare

ljubezen po domače, Franc Jarc
1/9
POP TV
Se še spomnite vseh?

Čeprav številni pravijo, da so resničnostni šovi zrežirani in da v njih težko najdeš pravo ljubezen, pa je Popov priljubljeni šov Ljubezen po domače združil že kar nekaj parov. V novi, peti sezoni sta se zaljubila Mihaelin kandidat Matej in Davidova kandidatka Sentya, ki sta to jesen že pozdravila naraščaj, hčerko Auroro. Prav tako sta se v zadnji sezoni zaljubila junak podeželja Miroslav in njegova kandidatka Julijana. Nepričakovano pa je ljubezen zaradi šova našel tudi Mihaelin oče in Metkin brat Janez, ki se je v oddaji sicer pojavil v stranski vlogi.

V četrti sezoni sta se zaljubila čebelar Damjan Šalamun in Barbara Pastirk, ki sta prav tako že postala starša. Junak tretje sezone šova Jaka Hafner pa ima z Ano Podobnik, ki se je v šovu sicer borila za srce njegovega brata Gašperja, že dva otroka. 

V četrti sezoni sta se zaljubila tudi Franc Jarc in njegova kandidatka Anamarija Gorjup, a žal njuna zveza ni obstala. V drugi sezoni sta zvezo začela Vesna Šoštaršič in njen kandidat Miha, a tudi njuna ljubezen ni trajala večno. Prav druga sezona je združila tudi Renata Lužarja in Tamaro Korošec, ki sta bila par kar nekaj let, a se na koncu razšla.

Prva sezona pa je bila obetavna za šarmantnega junaka podeželja Mirana Šinkova in njegovo Marino Petrič, a tudi onadva danes nista več par. 

Fotografije golobčkov, ki jih je združil priljubljeni ljubezenski šov, si poglejte v galeriji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice