Magazin > VIP
22083 ogledov

Ljubezen po domače: Tudi na zadnjem snidenju so letele strupene puščice

ljubezen po domače POP TV
Šokiran, ko je videl obisk.

Šov Ljubezen po domače za Mitjo ni imel srečnega konca, saj nobena od treh kandidatk, ki so prišle k njemu na večdnevni obisk, ni bila prava zanj. 

Pod njegovo streho je bilo pestro, saj se Nataša in Sonja že od samega začetka nista lepo gledali. Visokorasla Nataša je sicer veljala za njegovo favoritko, saj ga je prevzela že na prvem snidenju. A Ribničan je hitro spoznal, da se ne bosta ujela. Zanj je bilo že po prvem sporu konec ...

A Nataši ni žal, da se je prijavila, prav tako ji ni hudo, ker je ni izbral. "Zdaj sem videla, ko ga spet vidim, da sem bila zaljubljena. Ker mi je bil drugačen ... zdaj mi ni več všeč," je povedala, ko je z ostalima dvema kandidatkama in voditeljico Tanjo Postružnik Koren spet obiskala Mitjo.

Ker je Nataša še samska, jo je Tanja povabila v naslednjo sezono tega ljubezenskega šova in Nataša je sprejela …

Mitja je to pokomentiral z naslednjimi besedami: "Potrdila je, da je ženska, ki išče pozornost. Očitno sem se prav odločil. Imam nekoga nad sabo, ki me vedno čuva, hvala ti. Jaz nisem od včeraj.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.