Magazin > VIP
27324 ogledov

Ljubezen po domače: Ena snubca užalila, druga s seksom kandidata šokirala

ljubezen po domače Voyo
Kakšen zabaven začetek šova!

Ta teden se je na male ekrane vrnil ljubezenski šov Ljubezen po domače. V njem sodeluje tudi postavna Mija Rovtar, ki je bila zelo presenečena, ko je pred sabo zagledala mladega snubca Andreja Trošta. Sprva je mislila, da se je prišel šalit, a kmalu ugotovila, da so bili njegovi nameni čisti. 

Se je pa pošalila ona. "Prišel si zame? Si mamici povedal? Hecam se, ne mi zameriti. Oprosti. Spominjaš me na mojega najdražjega sina. Jaz bi ti z veseljem skuhala kakav," je izjavila. Andrej je ob tem poudaril, da leta niso pomembna, ampak kompatibilnost. Temnolaska se s tem očitno ni strinjala. "Lahko sva prijatelja," je bila jasna. 

ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

Kot vsakič je bila zelo zabavna tudi Rasema Begulić, ki se poteguje za srce Draga Kosmača. "Nekaj posebnega iščem. Iskreno mora biti, brez varanja. Vroč tudi v postelji, da ne grem v prazno posteljo in ga  le gledam. Mora biti še aktiven. Ne biti rdeč, jaz sem direktna," je povedala. Dragu je bilo vidno neprijetno. "Rdeč sem, ker imam visok pritisk," je izjavil po vročem pogovoru z Rasemo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.