Magazin > VIP
46961 ogledov

Ljubezen po domače: Juretova Suzana objavila gole posnetke!

Suzana Korošak Voyo
Izzivalna mladenka srca Jureta Strune ni osvojila, ima pa zagotovo ogromno oboževalcev.

Suzana Korošak je morala šov Ljubezen po domače zapustiti že v prvem krogu. Svetlolaska se je potegovala za srce konjarja Jureta Strune, ki mu je na prvem zmenku poklonila ključ do svojega srca. Tega je potegnila iz nedrčka, kar je Poptevejevega kandidata presenetilo. "V vsej svoji karieri nisem doživel, da bi katera iz tega "žepa" potegnila ključ in mi ga dala. Prijetno presenečenje," je povedal.

Glede na njene objave na družbenih omrežjih, si upamo trditi, da bi Suzana šov zagotovo popestrila. Kot kaže, je manekenka za večje številke in prav nič sramežljiva, saj objavlja tudi povsem gole fotografije. 

Komentarjev 9
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:07 23.februar 2022.

    Suha, debela, majhna, velika, bela, črna, saj je vseeno, vsaka punca bi se morala toliko ceniti, da v javnost ne bi spravljala tako neokusnih fotografija. Ne gredo ji v pride. S tem samo kaže kako nesigurna je, da išče pozornost ...prikaži več na tako poceni način. Punce drage, kdo vas bo cenil, če se same ne?

  • Evangelina_Moore 13:17 23.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Željko 11:43 23.februar 2022.

    Bljak nočem videt