Magazin > VIP
29619 ogledov

Poroka na prvi pogled: To je nevesto najbolj skrbelo, ko se je peljala k ženinu

poroka na prvi pogled, nina, domen Planet TV
Strokovnjaki šova Poroka na prvi pogled so odločili, da bi bila 33-letna Nina in 30-letni Domen lahko skladen par.

Kot je znano, se bo v šovu Poroka na prvi pogled poročilo šest parov, ki jih bodo poparčkali strokovnjaki, Milena Pleško, lastnica agencije za matchmaking, psiholog Timotej Strnad in razbijalka tabujev o spolnosti Eva Ostrouška

Prvi par sta Nina in Domen.

poroka na prvi pogled, nina, domen | Avtor: Planet TV Planet TV

Ko se je Nina peljala na svojo poroko, jo je v avtu zaskrbelo, ali Domna morda pozna ... "Kaj pa, če je kak tak, s katerim sem kaj imela? Ali pa z njegovim prijateljem? Saj veš, kako majhna je Slovenija," je izjavila.

Nina namreč po ločitvi, ki jo je zelo prizadela, ni samevala. Kot je povedala v šovu, se ji je takrat podrl svet in iz "pridne punčke" se je prelevila v precej bolj divje dekle. Veliko je bilo zabav in vročih noči za eno noč. "Vseeno mi je bilo za vse. Tudi če sem koga prizadela," je povedala in dodala: "Takrat sem fante redno menjala, z njimi nisem zdržala večkrat."

Nina si je, ko je zagledala Domna, lahko oddahnila. Še nikoli prej se nista videla, sta pa bila takoj drug nad drugim navdušena. 

Komentarjev 2
  • 2f09b277a6a1fc70eceac469241f575800c2e816 17:23 01.marec 2022.

    Oh, sj veš kvaj z babam. Babe so fuknene!!!!!

  • 4krogci 11:11 01.marec 2022.

    Aha in po dolgem obdobju razdajanja na veliko bo zdej cez noc postala pridna nedolzna puncka....ja p aja de! Verjetno je kr prva kandidatka, ki bo zapeljevala druge ze v sovu... Ampak ja tle se gre za šow ne pa ...prikaži veča za iskanje ljubezni!