Magazin > VIP
16957 ogledov

Nevesta iz šova Poroka na prvi pogled se je pohvalila, da je dobra v postelji

poroka na prvi pogled Instagram
Sinoči se je začel nov ljubezenski šov - Poroka na prvi pogled.

katja, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV
V šovu šest moških in šest žensk išče ljubezen svojega življenja. Tokrat pa bodo bolj kot na svoje občutke stavili na znanje strokovnjakov, ki jim bodo izbrali ženina oziroma nevesto. Svojega življenjskega sopotnika bodo prvič videli šele na poroki.

Planet TV je izbral pisano druščino s pestrimi življenjskimi zgodbami.

V svojih predstavitvah so bili zelo iskreni. Domen je na primer priznal, da je bil prevaran, 45-letni Janko pa je razkril, da je bil nekoč že poročen, a se je zakon končal, ker je skočil čez plot "Bil sem poročen. Pozno sem se poročil, pri 40. letih. Prevaral sem jo. Pravijo, da je pri sosedi suh kruh boljši kot doma sveža potica. Če že, morda le en košček," je povedal. 

33-letna Katja pa je v svoji kratki predstavitvi dejala, da ji je spolnost izjemno pomembna in se pohvalila s posteljnimi spretnostmi. Arhitektka in oblikovalka je povedala: "Vsekakor bi se označila za zelo dobro ljubimko. Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano."

Kandidate si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.