Magazin > VIP
47202 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ta ženin je bivši fant razvpite Slovenke

ana pusovnik POP TV
Pravi, da mu od razhodu z njo ni bilo lahko, a ji danes privošči vse lepo.

Andraž Uhan, eden izmed ženinov v šovu Ljubezen na prvi pogled, je bivši fant resničnostne zvezdnice in Only Fans modela Ane Pusovnik, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški. Ana in Andraž sta krajše razmerje začela takoj po tem, ko se je ona vrnila iz šova Sanjski moški, poznala pa sta se že prej. Par sta bila slabe pol leta, nekje od marca lani pa do poletja. Tudi živela sta skupaj, Andraž pa ima za Ano same lepe besede. 

"Na Ano imam zelo lepe spomine, uživala sva, potovala, v kratkem času sva veliko lepega doživela. Tudi kregala se nisva, bila sva zelo kompatibilna. Ni bilo težav, a ona je želela nekaj drugega, jaz pa ji nisem posvetil dovolj časa. Razhod zame ni bil lahek, a sem prišel do tega, da je tako prav. Privoščim ji vse lepo in grem naprej," je za zurnal24.si povedal Andraž, ki pa je naredil kar velik korak naprej, s tem, ko se je prijavil v šov Poroka na prvi pogled in stopil pred oltar. 

Pa je to storil z iskrenim namenom? "Prijavil sem se, da bi spoznal sorodno dušo, s katero bi želel preživeti preostanek življenja. Želel sem si poroke, hkrati pa tudi medijske prepoznavnosti in nove izkušnje, a prva želja je poroka," je priznal 25-letni Andraž, ki ni novinec v medijskem svetu. Leta 2018 je bil finalist izbora Mister Slovenije, sodeloval pa je tudi v šovu Zapleši v ljubezen.

andraž, sanela, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:11 09.marec 2022.

    Ne morem verjeti kaj vse so eni pripravljeni narediti za medijsko prepoznavnost.

Sorodne novice