Magazin > VIP
7671 ogledov

Ženin Poroke na prvi pogled kot dojenček za vedno odtrgan od staršev

poroka na prvi pogled Instagram
Ženin Poroke na prvi pogled kot dojenček za vedno odtrgan od staršev

Sandi Hribernik je eden od ženinov v šovu Poroka na prvi pogled, ki je že v zelo rosnih letih doživel težko preizkušnjo. Kot leto in pol star malček se je preselil v rejniško družino. Sandi je za zurnal24.si povedal, da mu ni bilo najlažje, a da je imel srečo v nesreči, saj je pri družini ostal vse do danes.

"Ko si v tem, je to kar preizkušnja. Ni prijetno za otroka, da si tujec v družini, a nimam kaj slabega za reči. Imel sem srečo v nesreči. Če potegnem črto, so zame lepo skrbeli," je povedal. Sandijeva rejnica je leta 2016 umrla in mu zapustila družinsko hišo, za katero danes skrbi in jo počasi obnavlja. V odrasli dobi je poiskal sestro in brata, s katerima ima danes občasne stike. 

Sandi pa je imel malo manj sreče v ljubezni, saj sta se z bivšo partnerko, s katero ima sedemletnega sina, razšla. "Nisva se razumela, zato sva se razšla, določene stike imam s sinom, kot se dogovorimo, a tega v javnosti ne bi rad preveč izpostavljal," je povedal in dodal, da je njegova izkušnja s šovom Poroka na prvi pogled dobra in upa, da mu bo v življenju naredila "plus". 

poroka na prvi pogled, sandi hribernik | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice