Magazin > VIP
25594 ogledov

Poroka na prvi pogled: To je zadnja stvar, ki jo je očetu rekel pred smrtjo

poroka na prvi pogled, hajdi, anže Instagram
Sinoči sta se poročila Hajdi in Anže.

Strokovnjaki šova Poroka na prvi pogled so sinoči pred matičarko združili še zadnji par, 28-letno Hajdi in 26-letnega Anžeta. Anže je pred letom dni doživel hudo izgubo, ki ga je močno zaznamovala in zaradi katere žaluje še danes. "Pred kratkim je izgubil očeta, kar ga je izjemno prizadelo," je v šovu razkril psiholog Timotej Strnad, ki v šovu svetuje parom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POROKA NA PRVI POGLED 💖 (@poroka_na_prvi_pogled)

"Očetu sem rekel nazadnje, da ga imam rad. Včeraj je bilo točno eno leto, odkar me je zapustil. Cenite svoje starše, dokler jih še imate, objemite jih in jim povejte, da jih imate radi," je Anže povedal v kamero. "Nikoli ga ne bom pozabil, ohranil ga bom v zelo lepem spominu. Najrajši sem ga imel. V življenju je pomembna le družina in zdravje," je prepričan.

In tudi, ko je pred oltarjem zagledal čudovito Hajdi, ki mu je bila všeč že na prvi pogled, se je ozrl v nebo in rekel, da bi bila zelo všeč tudi njegovemu pokojnemu očetu.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice