Magazin > VIP
5531 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kate pred strokovnjaki brutalno iskrena, ubogi Sandi!

poroka na prvi pogled, sandi, kate Planet TV
Povedala jim je, da je bila razočarana.

Pari šova Poroka na prvi pogled so se vrnili z medenih tednov - eni bolj, drugi manj nasmejani. Kako po romantičnih dnevih v dvoje gledajo drug na drugega in na skupno prihodnost, so zaupali strokovnjakom Planet TV, ki so jih združili.

Kate, ki se je poročila s Sandijem, je bila spet zelo iskrena. "Poroka je bila sanjska, saj je imela vse, kar sem si želela - limuzina, sanjska obleka, pričeska in družba. Po eni plati sem zadovoljna, po drugi plati pa sem bila presenečena, ker nisem pričakovala Sandija, ampak nekaj drugega. Seveda sem bila razočarana," je povedala in razložila, da je pričakovala mlajšega ženina z bolj pozitivnim pogledom na svet. "Imava tudi različne vrednote," je še izjavila.

Sandi je bil bolj diplomatski in tudi bolj pozitiven od Kate. "Pustimo času čas, časa imamo dovolj, čas bo naredil svoje," je povedal, a priznal, da bi si želel, da bi se Kate bolj potrudila.

Svetlolaska je na koncu še pristavila, da je njen mož čedalje "boljši" in da ceni njegovo pripravljenost priskočiti na pomoč. Dejala je tudi, da se trudi in dela na zvezi. 

Oba sta se strinjala, da nadaljujeta z eksperimentom, tako kot tudi vsi ostali pari.

Komentarjev 1
  • Dusan12 21:33 31.marec 2022.

    Še eden, ki misli, da s čevapčičem daleč prideš