Magazin > VIP
18183 ogledov

Bivši Ane Pusovnik trdi, da ga je prevarala, to pravi ona

ana pusovnik POP TV
Tega ji ni oprostil.

Andraž Uhan, ki ga trenutno lahko spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je že povedal, da je bil lansko leto pol leta v zvezi z Ano Pusovnik, ki smo jo lahko gledali v šovu Sanjski moški, kjer se je borila za srce Gregorja Čeglaja. Andraž je povedal, da sta z Ano danes še vedno v prijateljskih odnosih, ni pa želel razkriti, zakaj sta se razšla. A je tudi to prišlo na dan. Sedaj je znano, da naj bi ga Ana prevarala. 

"Takoj, ko sem izvedel, sva se razšla. Povedali so mi kolegi, ki so jo videli. Na začetku je nisem želel videti, niti slišati, to se mi je prvič zgodilo. Čez čas pa sem to sprejel in šel naprej. Med nama nikoli več ne bo nič, a do nje ne gojim zamer," je za zurnal24.si povedal Andraž, ki ima do prevar ničelno toleranco: "To veliko pove o človeku. Dopuščam možnost, da se ljudje spremenimo, a če to enkrat narediš ..."

Za komentar o prevari smo prosili tudi Ano, ki nam je odgovorila: "Rekla bom, da so se najine poti pač razšle. Po razhodu nisva bila v stiku in jaz za to, kar on zdaj govori, sploh nisem vedela. Sem pa razbrala, da je bil veliko bolj zaljubljen in razočaran ob razhodu kot jaz." Na vprašanje, ali je Andraža prevarala, pa je odgovorila, da je to zapletena zgodba.

sanela, andraž, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Jean_Young 10:44 26.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • 4krogci 10:31 26.marec 2022.

    Dobro se ona je znana po temu...prvega fanta ko je bla se v sekti Jehovih prič je prevarala z 3 na 1x...jo on sam dobil v domaci postelji. Tko da to ji ni tuje sploh...itaq je konkretko premaknjena v glavi.

Sorodne novice