Magazin > VIP
24923 ogledov

Poroka na prvi pogled: O tem sta se prepirala Andraž in Sanela, bo to zanju usodno?

poroka na prvi pogled Planet TV

Sanela in Andraž sta že na skupni večerji dala vedeti, da se med njima ne cedi med in mleko. Andraž je povedal, da se četrti dan močno sprla in da od takrat ni več enako. Za zurnal24.si pa je razkril, kaj ju je razdvojilo.

"Dva razloga sta bila. Prve dni se nisem obnašal tako kot bi se sicer. Prehitro sem skočil v razmerje, preplavila so me čustva, malo je bil kriv stres in alkohol. Prehitro sva se zbližala, ob normalnih pogojih bi šel v zvezo bolj počasi. Drugi razlog pa je bil najin spor na medenih tednih. Četrti dan sva med kosilom imela pogovor, pri katerem sva se zaradi različnih mnenj tako skregala, da tega pogovora nisva končala. Različne poglede imava glede družine, politike, športa, obnašanja," je povedal.
 
Očitno jima res ne steče. "Trenutno sva bolj negativna kot pozitiva. Je pa tudi težava, ker se enostavno ne pogovarjava. Trenutno bi cenil vsaj en normalen pogovor, da morda reče več kot le eno besedo," pa je v šovu povedal v kamero in Saneli predlagal, da upoštevala nasvet psihologa ter vsak teden drug pri drugem poiščeta tri pozitivne stvari. Sanela je pohvalila Andraževo odprtost in sproščenost v družbi, on pa je imel pri pohvalah več težav. "Pri Saneli mi je težko najti tri pozitivne stvari, ker je enostavno toliko negativnih, ki me motijo," je povedal, a vseeno našel tri stvari, ki so mu všeč. To je njena jutranja rutina, lep odnos do živali in odprtost v družbi. Sanela je takoj začutila, da Andraž v svojih pohvalah ni iskrena. 

Je pa skrb vzbujajoč napovednik za naslednjo oddajo, v kateri je Andraž brutalno iskren. "Na živce mi gre tvoja energija in te težko prenašam," ji je zabrusil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice