Magazin > VIP
31961 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kriza pri Domnu in Nini, v postelji je predivja zanj

domen javornik, Nina jug, poroka na prvi pogled
1/5
Planet TV
Take, kot je Nina, še ni imel ...

Domen Javornik iz šova Poroka na prvi pogled se je pohvalil, da je imel 30 žensk in vse so mu menda po seksu ploskale. Žena Nina pa mu očitno ni ...

Med golobčkoma, med katerima je bila od prvega trenutka močna kemija, je namreč počilo. Nina je za svojega ženina med rjuhami očitno malo preveč divja. 

"Če ti uživaš v takšnih stvareh, morda jih ne bom znal sprejeti, ker mi je to preveč brutalno," je pogovor začel Domen, ki se boji, da svoje soproge ne bo znal zadovoljiti. "Ne vem, kaj naj rečem. Saj ne potrebujem biča. Kako me tukaj predstavljaš. Kot da potrebujem ne vem kakšen bič, moram biti zvezana in imeti gag v ustih, da doživim orgazem," mu je odgovorila Nina.

"Morda mi je neznano. Saj rad usekam po riti in te primem za vrat. Ko pogledam kaj takšnega, pa me postane strah ... V usta pa to," ni odnehal ženin in celo namignil, da meni, da se ženska, ki ji je v postelji všeč bolj grob pristop, ne ceni. Nina je priznala, da je "kinky", a mu razložila, da se je ob svojih partnerjih vedno počutila kot kraljica - tudi ob njem.

Domna njene besede niso pomirile, saj misli, da žena potrebuje "mačota, ki jo bo zvijal."

"Med seksom nikoli nisem pomislil, da bi se tako obnašal do ženske. Nimam tega v sebi, tega hudiča tako velikega," je nato povedal v kamero.

Nina je bila po pogovoru užaljena. "Ne vem, kaj si misli o meni. Da sem ena lajdra z ulice," je potožila. "Stvari ne morem vzeti nazaj. To je moja preteklost. Ne morem zmanjšati številke, niti izbrisati vseh dogodivščin," je še dodala.

Med debato je Domen gledalcem še razkril, da je Ninino glavo med spolnim odnosom potisnil na kavč. "A res?" mu je odvrnila Nina, ki se tega očitno ni več spominjala ... "A vidiš? O tem ti govorim," je bil šokiran Domen. Ko ga je Nina želela pohvaliti, se je še bolj razburil: "Pa kako, če tega nisi čutila. Bi te moral z nogo pohoditi po glavi ali kaj?"

Bosta zgladila spor?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.