Magazin > VIP
17016 ogledov

Poroka na prvi pogled: Domen šokiran nad Nininimi tetovažami, še zlasti nad to

poroka na prvi pogled Planet TV
Je zanj preveč divja?

Kljub začetni navdušenosti se med Nino in Domnom že kažejo prva nesoglasja. Domen je Nini namreč jasno povedal, da so njene nekoliko bolj eksotične spolne preference zanj preveč. Povod za ta pogovor pa sta bili tudi dve erotični tetovaži, ki krasita Ninin spodnji del noge. "Na eni je dekle z gagom v ustih, na drugem pa sta dve ženski, naredila sem si jih na tattoo konvenciji. Vse skupaj ima šest tetovaž, moji psički, en napis, metulja in mačka iz Alice v čudežni deželi," je za zurnal24.si povedala Nina.

Videlo se je, da njenemu Domnu podobe, ki jo krasijo, niso ravno pogodu, kot tudi ne njene spolne preference. "Te tetovaži sem opazil že prej, a nisem vedel, da imata tako globok pomen. Bil sem šokiran, saj nisem pričakoval, da je tako odprta. Sam nisem pristaš dvojčkov, trojčkov in BDSM spolnih praks. Sem poskusil že vse, a se v teh vodah nisem videl," je povedal za zurnal24.si.

Gledalci pa so bili presenečeni, da Domnu Ninine preference niso pogodu, glede na to, kako odprto govori o spolnosti. "Rad govorim o seksu in v zvezi imam rad kakovosten seks. Ni mi prioriteta, a jaz se v šov nisem prišel pogovarjat o nepomembnih rečeh. Jaz sem zagrabil zares in dobil res pogumno punco, tako da sem si tudi jaz dovolil reči kaj več, kot bi si sicer," je še dodal za zurnal24.si. 

domen javornik, Nina jug, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:04 28.marec 2022.

    Tole je po moje tako zelo zrežirano. Punca izgleda čisto inteligentna in ni šans, da bi kar tako govorila o svojih perverzijah, posebej na v naši majhni in zaplankani deželici ne. NO, razen če je dobro podmazana iz strani produkcije. ...prikaži več Pač, moje skromno mnenje.

Sorodne novice