Magazin > Film & Glasba & TV
9071 ogledov

Špela Grošelj se vrača na male ekrane!

špela grošelj Facebook
Znano je, kdo bo sodeloval pri komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled.

poroka na drugi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV
Romantični šov Poroka na prvi pogled bo dobila spremljevalno oddajo, tako kot sta jo pred njim dobila šova Kmetija in The Biggest Loser.

Komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled bo na sporedu ob četrtkih ob 20.45 - prvič že danes - v njen pa bodo sodelovali pevka in voditeljica Špela Grošelj, modni oblikovalec Milan Gačanovič Gacho in  komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman.

"V Poroki na drugi pogled lahko pričakujete naš pogled na udeležence, pare, na njihove prigode in dogajanje, pa tudi kakšno osebno anekdoto iz naših življenj," pravi Špela Grošelj in zatrjuje, da zabave in spontanosti ne bo manjkalo. S sokomentatorjema sodeluje prvič, a so se takoj ujeli: "Gacha sem spoznala na prvem snemanju, s Tanjo pa sva prav tako prvič videli takrat, čeprav sva si že prej pogosto pisali prek Instagrama, zato sem se, priznam, malo bala, kako nam bo šlo. Ampak mi je bilo hitro jasno, da bomo fajn ekipa, da smo vsi malo 'odbiti' in da smeha ne bo manjkalo."

Špela ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled spremlja že od samega začetka, saj jo je zelo pritegnil. "V oddaji so me presenetili nekateri posamezniki – eni pozitivno, drugi negativno," pravi in dodaja, da se je doslej v ljubezenskem eksperimentu zgodilo že kar nekaj res opaznih trenutkov.

 

Komentarjev 2
  • sam1 08:44 07.april 2022.

    Ajoj,ajoj !!!!!